Struktūra

MaltodextrinMaltodekstrinas  - angliavandenis, plaukus ir odą kondicionuojantis komponentas, turintis absorbento savybių
Acrylates / Steareth-20 Methacrylate CopolymerPutojimą sukelianti medžiaga ir stabilizatorius šampūnuose ir vonios putose.
Acrylates CopolymerStabilizatorius kosmetikoje, paplitęs plaukų priežiūros priemonėse
Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerAkrilatas/C 10-30 Alkil Akrilato Krospolimeras
Alcohol denat.Spiritas, gautas perdirbus cukrų - palaiko mikrobiologinį stabilumą ir naudojamas augalinių ekstraktų gamybai
AllantoinAktyvi medžiaga, randama daugelyje augalų (pvz. kviečių želmenyse, sviestmedžio (karite) svieste - stimuliuoja ląstelių regeneraciją, didina odos apsaugines funkcijas.
Aloe Barbadensis GelAloe Vera, lelijinių šeimos augalas, kilmė - Rytų Afrika, šiuo metu auginamas Meksikoje ir JAV. Gelis, esanti šio augalo ląpuose turi drėkinantį ir priešuždegiminį poveikį, mažina  odos sudirgimo požymius.
Aloe Barbadensis Leaf Juice PowderAlavijo lapų sulčių sausa, miltelių pavidalo medžiaga
Aminomethyl PropanolAminometil Propanolis - reguliuoja pH.
Amyris Balsamifera OilSantalmedžio aliejus – kvapiųju medžiagų mišinys, gautas distiliuojant santalmedžio medieną.
Aniba Rosaedora OilKvapiųjų rožmedžių eterinis aliejus, išgaunamas garų distiliacijos būdu iš braziliško rožmedžio medienos, naudojamas kaip augalinė aromatinė medžiaga
AquaVanduo
Behenyl BeeswaxBičių vaško behenilo spirito eteris (riebusis spiritas) su bičių vašku - palaiko, gerina emulsijos konsistenciją
Benzoic AcidNatūrali konservuojanti medžiaga - apsaugo nuo nepageidaujamos mikrofloros atsiradimo produkte, jo laikymo ir vartojimo metu.
Beta-CaroteneBeta-karotinas, natūralus dažiklis, raudonai oranžinis pigmentas, kurį turi augelis augalų - tai provitaminas A
BisabololViena iš veikliųjų ramunėlėje esančių medžiagų - turi priešuždegiminį poveikį, saugo odą nuo sudirgimo.
Butyl MethoxydibenzoylmethaneUVA filtras (šviesos apsauga) - esantis odos priežiūros priemonėse saugo gilesnius ląstelių sluoksnius nuo kenksmingų UVA grupės spindulių.
Butylene GlycolMedžiaga, gerinanti odos gebėjimą sulaikyti, išsaugoti drėgmę.
ButylparabenKonservantas - neleidžia daugintis mikrobams ir grybeliams produkto laikymo ir jo naudojimu metu.
Butyrospermum Parkii ButterTaukmedžio (sviestmedžio) sviestas - riebalai, išgaunami iš Karite-Shea medžio, augančio Afrikos savanose, sėklų. Šių riebalai maitina odą, ji tampa lygi ir elastinga.
C12-15 Alkyl BenzoateRiebalinis komponentas - odos priežiūros priemonėse nuo sulės padidina apsauginių faktorių veikimą.
Calendula Officinalis ExtractMedetkų ekstraktas, išgaunamas iš augalų CO2 metodu - ekstrakcijos būdu. Medetkų priešuždegiminis ir regeneruojamasis poveikis žinomas nuo senų laikų.  Medetkų augalinė ištrauka labai naudinga, esant pažeistai odai.
Capryl GlycolOdos kondicionavimo medžiaga, kuri gali būti augalinės kilmės ar sintetinė. Gali būti naudojama kaip augalinės kilmės konservuojanti medžiaga kartu su kitais konservantais
Capryl GlycolDrėkinanti medžiaga
Caprylic / Capric TriglycerideRiebalinis augalinės kilmės komponentas (kokoso riebalai) - ypač gerai toleruojamas odos, ją išlygina, paviršiuje sudaro apsauginę riebalų plėvelę.
CarbomerKremų ir gelių (želė) sudėtyje esantis stabilizatorius
Cellulose GumStabilizatorius ir želatinizuojantis komponentas kremuose
Cera AlbaBičių vaškas, gautas iš bičių korio. Ant odos suformuoja kvapnią plėvelę. Naudojamas kaip natūralus emulsiklis, tirštiklis.
Cera AlbaNatūralus bičių vaškas- suteikia odai elastingumo
Cera CarnaubaKarnauba vaškas, gaunamas iš Karnauba palmių lapų - aliejų ir kremų tirštiklis
Cetearyl AlcoholRiebiųjų spiritų mišinys kremuose ir pieneliuose, naudojamas kaip emulsiklis, palaikantis vandens-riebalų emulsiją, stabdo putojimą
Cetearyl AlcoholRiebusis spiritas, gaunamas iš natūralių augalinių aliejų (kokoso riebalų, sviestinės palmės sėklų) - pienelių ir kremų tirštiklis, mažina odos drėgmės praradimą.
Cetearyl IsononanoateRiebalinis komponentas - padidina produktų apsauginį SPF.
Ceteryl GlucosideEmulsiklis iš kokoso riebalų, surfaktantas, naudojamas vandens-riebalų emulsijose, suteikia odai aksominį švelnumą, gali būti naudojamas ir plaukų priežiūros priemonėse.
Cetyl DimethiconeSilikoninis aliejus - didina atsparumą vandeniui, yra priemonių nuo saulės sudėtyje.
Cetyl HydroxyethylcelluloseCeliuliozės kilmės tirštiklis - sudaro vandenyje gelį, palaiko ir pagerina vandens - aliejinių emulsijų konsistenciją.
Chamomilla Recutita ExtractRamunėlių ekstraktas, išgaunamas CO2 ekstrakcijos metodu. Aktyvios ramunėlių medžiagos, kaip azulenas ir bisabololis sumažina odos sudirgimą, saugo odą nuo uždegimo.
CI 15985Kosmetinis gelsvas dažas
CI 15985, CI 19140Geltoni maistiniai dažai
CI 16035Raudonasis dažas
CI 16035, CI 16185Raudoni maistiniai dažai
CI 16185Raudonas dažas
CI 19140Geltonasis pirazolo dažas
CI 19140Geltonasis kosmetinis dažas
CI 42051Mėlynasis maistinis dažas
CI 42051, CI 42090Mėlyni maistiniai dažai.
CI 77742Violetinės spalvos dažas
CI 77891  Titano dioksidas - įeina i UVB filtrų sudėtį kaip mineralinis filtras
Cinnamonium Camphora OilKamparo lauro medžio aliejus, augalinis eterinis  aliejus - gamtinis aromatizatorius.
CitralAromatinė citrinų kvapo medžiaga
Citric Acid  Citrinų rūgštis - natūrali parugštinanati medžiaga, randama citrusiniuose vaisiuose - skirta produkto  tam tikro pH palaikymui.
CitronellolBespalvis skystis su saldžiu, primenančiu rožes, aromatu.  Tai įvairių eterinių aliejų komponentas, randamas rožių, pelargonijų, nerolio, ramunėlių, medetkų, citrinžolės, baziliko ir levandų aliejuose
Citrus Aurantium Dulcis Oil  Apelsinų eterinis aliejus, išgaunamas  iš apelsino žievelių spaudimo būdu.
Citrus Nobilis OilMigdolų aliejus, eterinis aliejus, išgaumnamas iš migdolų riešutų odelės.
Cocamidopropyl BetainePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kokosų riebalų pagrindu - švelni, gerai toleruojama odos
Coco-GlucosidePlaunamoji medžiaga (tenzidas) krakmolo ir kokosų riebalų pagrindu -labai švelni, gerai toleruojama odos
CocoglyceridesGlicerino eterių mišinys, gaunamas iš kokoso riebalų. Riebalinis komponentas, suskystėjantis, veikiant odos temperatūrai, palieka malonius pojūčius, gerai toleruojamas odos. Kremuose gali būti naudojamas kaip stabilizatorius.
Decyl GlucosidePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kukurūzų ir bulvių krakmolo pagrindu - labai švelni.
Dehydroxanthan GumPolisacharidas - tirštiklis, turi želatinizuojančių konsistenciją savybių
Denatonium BenzoateKarti medžiaga, naudojama denatūruotame alkoholyje, pastarasis stabdo putojimą, veikia antimikrobiškai
Dibutyl AdipateRiebalų komponentas, naudojamas kremuose, emulsijose ir vaikų aliejuose
Dicaprylyl CarbonateMinkštinantis augalinis komponentas, jo dėka oda tampa lygi ir aksominė
Dicaprylyl EtherNepaliekantis riebalinio blizgesio, lengvai susigeriantis riebalinis komponentas, išgaunamas iš palmių ar kokokso riebalų.
Diethylamino Hydroxybenzoyl HexylOrganocheminis filtras, naudojamas odos priežiūros priemonėse nuo saulės , stabdantis UVA ir UVB spindulių poveikį
Diethylhexyl Butamido TriazoneOrganocheminis filtras, naudojamas odos priežiūros priemonėse nuo saulės , stabdantis UVA ir UVB spindulių poveikį, sugeriantis šiuos spindulius.
DimethiconeSilikono aliejus - ant odos sudaro apsauginę plėvelę, kuri saugo odą nuo nepalankaus aplinkos poveikio, suteikia šilkinio švelnumo pojūtį, nepalieka riebalų ir lipnumo.  
Dipropylene GlycolMedžiaga, didinanti odos gebėjimą sulaikyti drėgmę
Disodium CocoamphodiacetatePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kokoso riebalų pagrindu - ypatingai minkštas, švelnus, gerai toleruojamas odos.
Disodium EDTAStabilizatorius, naudojamas apsaugos priemonėse nuo saulės
Disodium Laureth SulfosuccinatePlaunamoji medžiaga (tenzidas) palmių ar kokoso riebalų pagrindu - gerai toleruojama odos ir gleivinių.
Disodium PEG-4 Cocamido MIPA SulfosuccinatePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kokoso riebalų pagrindu - minkšta, gerai putojanti
Disodium PhosphateDinatriofosfatas - pagalbinė medžiaga, reguliuojanti rūgštingumą pH (buferinė substancija)
Ethylenhexyl GlycerinGaunamas iš grūdinių žaliavų, naudojamas kaip stabilizatorius ir antioksidantas
Ethylhexyl BenzoateBenzoinių rūgščių esteriu mišinys - naudojamas įvairioje kosmetikoje, taip pat ir kūdikių odos priežiūros priemonėse, kaip odą kondicionuojantis, šilkinio paviršiaus pojūtį sukeliantis komponentas
Ethylhexyl MethoxycinnamateApsauginis UVB filtras - naudojamas priemonėse nuo saulės, saugo ląsteles nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio
Ethylhexyl SalicylateApsauginis UVB filtras - naudojamas priemonėse nuo saulės, saugo ląsteles nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio
Ethylhexyl StearateRiebalai palmių aliejaus pagrindu - gerai pasiskirsto odos paviršiuje, nepalieka riebaus blizgesio.
EthylparabenKonservuojanti medžiaga - saugo laikomą ar vartojamą produktą nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi
Gadi lecur OilMedicininiai žuvų taukai, vertingas produktas, esant odos pažeidimams - su vitaminais A, D ir polinesočiosiomis riebalų rūgštimis.
Geraniol  Aromatinė medžiaga, išskiriama iš daugelio eterinių aliejų - turi malonų, panašų į rožių aromatą, galima rasti pvz. levandų aliejuje.
GlycerinGlicerinas - drėgmę sulaikanti medžiaga, išgaunama iš daugelio augalinių aliejų - naudojama kremuose ir pieneliuose kaip drėkinantis komponentas.
Glyceryl CaprylateEmulsiklis, išgaunamas iš kokosų ar palmių riebalų - stabilizuoja emulsiją
Glyceryl OleateEmulsiklis, išgaunamas iš saulėgrąžų aliejaus - suriša riebalus ir vandenį, paversdamas juos emulsija.
Glyceryl Stearate CitrateEmulsiklis iš palmių riebalų - suriša riebalus ir vandenį, paverčia juos į emulsiją
Glycine Soja Oil  Sojų aliejys - sudėtyje 8 nepakeičiamosios riebiosios rūgštys. Minkština ir drėkina odą, sugo nuo drėgmės praradimo.
Glycol DistearateMedžiaga palmių riebalų pagrindu, suteikianti perlamutrinį švytėjimą - populiari šampūnuose su perlamutriniu blizgesiu
GuaiazuleneVeiklioji medžiaga azulenas, randama ir ramunėlėse, išgaunama distiliacijos būdu iš guajako medienos - mažina sudirgimą, uždegimo požymius, suteikia melsvumo atspalvį.
Helianthus Annuus Seed OilSaulėgrąžų aliejus, kuriame gausu polinesočiųjų riebalų rūgščių - pasižymi apsaugančiu odą poveikiu.
Heliotropine  Heliotropinas - aktyvi medžiaga, išgaunama iš vanilės ar pipirų - turi priešuždegiminį poveikį
Hexamidine DiisethionateKonservuojanti medžiaga - saugo nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi, laikant ar vartojant produktą
HexyldecanolRiebalinis komponentas palmių ar kokoso riebalų pagrindu, suteikia odai minkštumo ir elastingumo
Hexyldecyl LaurateRiebalinis komponentas palmių ar kokoso riebalų pagrindu, gerai toleruojamas odos, palieką malonų švelnumo pojūtį
Hydrogenated Castor OilRicinų aliejus, hidrogenizuotas - naudojamas kremuose kaip tirštiklis ir stabilizatorius ir lubrikantas
Hydrolyzed Wheat ProteinHidrolizuoti kviečių baltymai - mažina odos sudirgimą, gerina odos būklę, suteikia komforto pojūtį
IsobutylparabenKonservuojanti medžiaga - stabdo nepageidaujamos mikrofloros dauginimąsi laikant ir naudojant produktą
Isopropyl PalmitateRiebalai palmių aliejaus pagrindu - suteikia odai elastingumo, nepalieka riebaus blizgesio
Lactic AcidPieno rūgštis, gaunama iš cukraus rauginimo produktų. Natūralaus odos rūgštingumo mantijos komponentas - palaiko fiziologinį rūgštinį odos pH
Laureth-3Pagalbinė medžiaga palmių riebalų pagrindu - padidina klampumo savybes, naudojama vonios prausikliuose ir šampūnuose
Laureth-4Pagalbinė medžiaga palmių riebalų pagrindu, didinanti eterinių aliejų tirpumą
Lauryl AlcoholRiebusis palmių riebalų spiritas - kremų tirštiklis - saugo odą nuo drėgmės praradimo
Lauryl GlucosidePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kukurūzų ir bulvių krakmolo bei kokoso riebalų pagrindu - ypač minkšta, švelni
Lavandula Angustifolia OilLevandų aliejus - eterinis aliejus iš levandų žiedlapių - turi raminančių ir priešuždegiminių savybių
Lavandula Hybrida OilLevandų aliejus - eterinis aliejus iš levandų žiedlapių - turi raminančių ir priešuždegiminių savybių
LecithinLecitinas - polinesočiųjų riebalų rūgščių esteris, atlieka emulsiklio ir drėkinančios medžiagos funkcijas
LimoneneLimonenas - aromatinė medžiaga, suteikianti gaivumo pojūtį, randama daugelyje eterinių aliejų, pavyzdžiui citrinų, krapų, kmynų aliejuose.
LinaloolAromatinė medžiaga, randama daugelyje eterinių aliejų, pavyzdžiui levandų, kalendros, rožių aliejuose - primena pakalnučių kvapą
Magnesium CarbonateMagnio karbonatas - turi sausinantį poveikį
Magnesium StearateTirštiklis, įeinantis į kremų sudėtį, neledžia komponentams pasiskirstyti atskiromis frakcijomis.
Magnesium SulfateVandens-riebalų emulsijų stabilizatorius
Maris SalJūros druska
Melissa Officinalis OilMelisos aliejus, natūrali, gamtinės kilmės aromatinė medžiaga, išgaunama iš citrininės melisos garų distiliacijos būdu
Methylene Bis-Benzotriazolyl TetramethylbutylphenolApsauginis UVB filtras - naudojamas priemonėse nuo saulės, saugo ląsteles nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio
MethylparabenKonservuojanti medžiaga - saugo laikomą ar vartojamą produktą nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi
MicaNatūralių silicio mineralų pagrindo medžiaga
Microcrystalline CelluloseKonsistenciją palaikantis komponentas, padidinantis klampumą
Myrtus Communis OilMirtos aliejus, natūrali, gamtinės kilmės aromatinė medžiaga, išgaunama garinės distiliacijos būdu iš mirtos augalo viršūnėlių - pasižymi gaiviu žalumos aromatu
OctocryleneOktokrilenas - stiprus cheminis UVB filtras - naudojamas priemonėse nuo saulės, saugo odos ląsteles nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio
OctyldodecanolRiebalinis komponentas palmių riebalų pagrindu- lengvai, tolygiai pasiskirsto ant odos
p-Anisic AcidAnyžių rūgštis - randama anyžių, pankolio ir kituose eteriniuose aliejuose. Turi antiseptinių, antimikrobinių savybių.
PanthenolPantenolis - provitaminas B5 - skatina audinių regeneraciją (odos pažeidimų gijimą), turi odos drėgmę stabilizuojančių savybių
Paraffinum LiquidumMineralinis aliejus (skystas parafinas), neutralus odai, sudaro apsauginę plėvelę ant odos, kai kuriais atvejais gali užkimšti odos poras.
Parfum  Aromatinė medžiaga, kvapiklis - įvairių, patikrintų dėl toleravimo ant odos, aromatizatorių mišinys. Kvapikliai gali būti natūralūs, gamtiniai ir sintetiniai
PEG-120 Methyl Glucose DioleateTirštiklis gliukozės ir oleino rūgšties pagrindu (iš saulėgrąžų aliejaus) - labai gerai toleruojamas odos
PEG-7 Glyceryl CocoateMedžiaga iš kokoso riebalų, turinti išliekamajį riebalinės plėvelės efektą - naudojama prausikliuose, kad oda atrodytų lygesnė, minkštesnė
PetrolatumVazelinas - riebių, apsaugančių nuo vandens kremų ir tepalų pagrindas
PhenoxyethanolKonservuojanti medžiaga - saugo laikomą ar vartojamą produktą nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi
Phenylbenzimidazole Sulfonic AcidApsauginis UVB filtras - naudojamas priemonėse nuo saulės, saugo ląsteles nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio
Pogostemon Cablin OilPačiulių eterinis aliejus, gaunamas iš šio augalo lapų garų distiliacijos būdu - natūrali, gamtinė aromatinė medžiaga
Polyglyceryl-2 DipolyhydroxystearateEmulsiklis, gaunamas iš glicerino ir ricinos aliejaus, sintetinis esteris - padeda susidaryti vandens ir riebalų emulsijai
Polyglyceryl-3 CaprateEmulsiklis, glicerino ir palmių riebalų pagrindu - padeda susidaryti vandens ir riebalų emulsijai
Polyglyceryl-3 DiisostearateEmulsiklis glicerino ir izosterarino rūgšties pagrindu - padeda susidaryti vandens ir riebalų emulsijai
Polyglyceryl-3 PolyricinoleateEmulsiklis, gaunamas iš glicerino ir ricinos aliejaus, sintetinis esteris - padeda susidaryti vandens ir riebalų emulsijai
Polyquaternium-10Plaukus, odą puoselėjantis komponentas celiuliozės pagrindu - gerina odos būklę, padeda langviau iššukuoti plaukus, naudojamas prausikliuose, šampūnuose
Polysorbate 20Plaunamoji medžiaga (tenzidas) - gerai toleruojama gleivinių, gerina vandenyje tirpių medžiagų tirpiąsias savybes
Potassium SorbateKonservuojanti medžiaga - saugo laikomą ar vartojamą produktą nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi
Propylene GlycolDrėkinantis komponentas, naudojamas kremuose ir emulsijose
Propylene Glycol Dicaprylate/DicaprateRiebalinis komponentas palmių riebalų pagrindu - turi odą minkštinančių, išlyginančių savybių
PropylparabenKonservuojanti medžiaga - saugo laikomą ar vartojamą produktą nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi
Prunus Amygdalus Dulcis OilMigdolų aliejus, išgaunamas iš saldžiųjų migdolų - labai gerai toleruojamas odos, stabilizuoja jos būklę, aprūpina odą nepakeičiamomis polinesočiosiomis riebalų rūgštimis
Quaternium-80Plaukų priežiūros priemonių sudedamoji dalis -  šio komponento dėka plaukai tampa lygūs, lengvai iššukuojami
Ricinus Communis OilRicinos aliejus, augaliniai riebalai, išgaunami iš ricinos augalo sėklų - gerina kietų komponentų tolygų pasiskirstymą kremuose ir emulsijose
Rosa Canina Fruit OilErškėtuogių aliejus - vertingi riebalai, turintys labai daug linolo ir linoleno nepakeičiamųjų riebiųjų polinesočiųjų rugščių
Rosmarinus Officinalis ExtractRozmarino augalinis ekstraktas, gaunamas iš rozmarino augalo lapų, turi tonizuojantį, antibakterinį, kraujotaką gerinantį poveikį
SilicaSilicio dioksidas - dažų, dažiklių veiklusis komponentas
SimethiconeSilikono riebalai, polidimetilsiloksano ir hidratuoto silicio junginys - gerina apsaugos priemonių nuo saulės atsparumą vandeniui, mažina putojimą
Simmondsia Chinensis OilSimondsijų (jojobos) aliejus, skystas vaškas, gaunamas iš simondsijos augalo riešutų - labai stabilus riebalinis komponentas, dažnai naudojamas kremuose ir emulsijose, minkština odą, suteikia odai malonių pojūčių
Sodium BenzoateKonservuojanti medžiaga - saugo laikomą ar vartojamą produktą nuo nepageidaujamos mikrofloros dauginimosi
Sodium BicarbonateNatrio hidrokarbonatas (soda)
Sodium C14-16 Olefin SulfonatePlaunamoji medžiaga (tenzidas) - pasižymi labai geromis plovimo savybėmis, gerai putoja, minkština kietą vandenį
Sodium Cetearyl SulfateEmulsiklis palmių riebalų pagrindu - padeda išlaikyti vandens ir riebalų emulsiją
Sodium ChlorideDruska - tirštiklis, naudojamas daugelyje ploviklių
Sodium CitrateCitrinų rūgšties druska - rūgštingumo pH reguliatorius
Sodium CocoateNatrio kokoatas - emulsiklis, padeda išlaikyti stabilią vandens ir riebalų emulsiją
Sodium Cocoyl GlutamatePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kokoso riebalų pagrindu - minkšta, gerai putoja
Sodium HydroxideNatrio hidroksidas - skirtas pH balanso reguliavimui
Sodium Laureth SulfatePlaunamoji medžiaga (tenzidas) kokoso arba palmių riebalų pagrindu - minkšta, gerai putoja
Sodium LauroamphoacetateAmfoterinis, (dvipusis, lengvai atskeliantis ir prijungiantis protonus) organinis komponentas - atlieka plaukų kondicionavimo, plovimo funkcijas ir skatina putojimą
Sodium Methyl Oleoyl TaurateAugalinės kilmės medžiaga, kurios pagrindą sudaro kokoso riebalai, vartojama kaip plaunantis, putojantis komponentas
Sodium OlivateNatrio olivatas  - alyvuogių aliejaus riebiųjų rūgščių natrio druska - paviršinis ploviklis ir klampumą reguliuojanti medžiaga
Sodium Palmate Natrio palmatas - palmitino rūgšties natrio druska, gauta iš palmių riebalų, turi plaunamųjų ir valomųjų savybių
Sodium ThiosulfateNatrio tiosulfatas - antioksidantas
SorbitolSorbitolis -šešių atomų angliavandenis krakmolo pagrindu - turi odą drėkinnačių savybių, naudojamas kremuose, pieneliuose
Spartium Junceum OilEterinis aliejus, išgaunamas ekstrakcijos būdu iš Ispaniškojo kadagio - aromatinis komponentas
SqualaneAugalinis komponentas, išgaunamas iš alyvuogių aliejaus ir kviečių grūdų. Minkština odą, saugo nuo drėgmės netekimo
Stearyl BeeswaxStearilo spirito (riebusis spiritas) ir bičių vaško sudėtinis eteris - naudojamas kaip emulsijų tirštiklis
TalcTalkas, gamtinis mineralas - padeda geriau pasiskirstyti sauskelnių srityje naudojamiems kremams ir pudroms, gerina jų apsaugines savybes
Tetrasodium EtidronateStabilizatorius, dedamas į emulsijas, palaiko emulsijų stabilumą
Theobroma Cacao Seed ButterKakavos sviestas - riebiųjų rugščių šaltinis įvariose kosmetikos priemonėse
Tilia Cordata ExtractLiepžiedžių ekstraktas - turi apsauginių ir odą raminančių savybių
Titanium DioxideMineralinis UV filtras - smulkintas titano dioksidas, padidina apsaugos priemonių nuo saulės efektyvumą, atspindėdamas saulės spindulius
TocopherolVitaminas E - turi regeneruojančių, gijimą skatinanačių savybių ir natūralių aliejų nepageidaujamą oksidaciją stabdančių savybių
Tocopheryl AcetateActo rūgšties ir vitamino E eteris, turi regeneruojančių, gijimą skatinanačių savybių ir natūralių aliejų nepageidaujamą oksidaciją stabdančių savybių
Tricontanyl PVPPagalbinė priemonių nuo saulės medžiaga, gerinanti šių priemonių atsparumą vandeniui
Triticum Vulgare Germ OilKviečių gemalų aliejus, vertingas augalinės kilmės aliejus, kurio sudėtyje daug vitaminų A ir E, lecitino, polinesočiųjų riebiųjų rugščių - saugo, maitina odą, turi regeneruojančių pažeistą odą savybių.
VP/Hexadecene CopolymerПленкообразующий компонент, используют в блеске для губ и губной помаде Plėvelę sudarantis komponentas, naudojamas lūpų dažuose ir blizgesiuose
VP/VA CopolymerDažniausiai vartojamas kaip plaukus kondicionuojantis komponentas
Xanthan GumPolisacharidas - trštiklis, turi želatinizuojančių savybių
Zea Mays OilKukurūzų auaglinis aliejus, turintis ypač daug polinesočiųjų riebalų rugščių, šiame aliejuje gerai tirpsta beta-karotinas
Zea Mays StarchKukurūzų krakmolas
Zinc OxideCinko oksidas - turi priešuždegiminį poveikį ir pažeistą odą atstatančių, regeneruojančių savybių
Zinc StaerateCinko stearatas augalinių riebalų pagrindu - turi želatinizuojančių savybių, naudojamas kaip tirštiklis, stabilizuojant vandens-riebalų emulsijas
Zinc SulfateCinko sulfatas - vandens-riebalų emulsijų stabilizatorius

GRĮŽTAMOJO RYŠIO KONTAKTAI

Prašome užpildyti grįžtamojo ryšio kontaktų formą, jei turite klausimų, pageidavimų, susijusių su mūsų produktais, ar norite kitos informacijos. Susisieksime su Jumis artimiausiu metu, kaip galima greičiau.

Jūsų vardas:*
E-mail:*
Kontaktinis telefonas:
Pranešimo tekstas:*
Įveskite skaičius iš paveiksliuko